Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


PHOENIX SCHOONHEIDS- EN PEDICURESALON

PHOENIX SCHOONHEIDS- EN PEDICURESALON
Schoolstraat 22
3451AD VLEUTEN
Telefoon: 030-6775626
Email:

Info

Centrum Phoenix is naast schoonheidssalon met alle kenmerkende behandelingen een praktijk voor zowel pedicure, lichaamsbehandelingen en massages. Verder is Centrum Phoenix hét ontharingsinstituut. Alle technieken worden toegepast tot de meest geavanceerde aan toe. Daarnaast biedt het Centrum de mogelijkheid om diverse klachten inwendig aan te pakken. Een belangrijk uitgangspunt van het Centrum is dat “de huid de spiegel is van het lichaam”. Zo kunnen verschillende testmethodes toegepast worden om tot een uitstekend resultaat van de huid of conditie van het lichaam te komen. Dit zorgt dan ook voor zichtbaar resultaat en tevreden klanten. Centrum Phoenix bestaat uit de eigenaresse, Yvonne van Bezu, die al 29 jaar in het vak werkzaam is, 4 pedicures, 4 schoonheidsspecialistes waarvan een ook sportmasseuse is.

Wij hebben zo de mogelijkheid u zeer vakkundig en snel ten dienste te staan. Iedere ruimte is voorzien van stille airconditioning zodat de behandelingen ook in de zomer aangenaam zijn.

Wij zijn voor de gezichtsbehandelingen aangesloten bij de ANBOS zodat acnébehandelingen en electrisch epileren vergoed kunnen worden. Wij staan vermeld in het kwaliteitsregister voor de pedicurebehandelingen voor diabetische en reumatische voet en zijn lid van Provoet. Verder worden de voetreflexbehandelingen bij de meeste verzekeringsmaatschappijen vergoed.

Centrum Phoenix biedt volledig biologische verjongings- en rimpelbehandelingen aan voor de huid d.m.v. het "Pascaud concept". U kunt een gratis intakegesprek bij ons afspreken.

Op de kaart