Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


HOEVE VREDEVELD

HOEVE VREDEVELD
Zeeasterweg 15
8219PM LELYSTAD
Telefoon: 06-18947794
Email:

Info

Hoeve Vredeveld ontvangt mensen die op de één of andere manier net een beetje extra zorg nodig hebben, maar toch graag op een boerderij aan het werk willen. Dit kan zijn omdat je op een voetbalclub of andere hobby te weinig begeleiding kunt krijgen en en ook eens lekker met leeftijdsgenootjes buiten spelen en werken (kinderen) of omdat je een begeleide stageplek zoekt bijvoorbeeld. Voor ouderen kan het erg fijn zijn om één of meerdere dagen per week even lekker uit huis te zijn, bezig met je handen (of niet) en met leuke mensen om je heen.

In samenwerking met de thuiszorgorganisatie Icare kunnen de ouderen uit Flevoland ook genieten van een leuke dagbesteding op onze boerderij. Voor de verzorging zijn twee medewerkers van Icare aanwezig. Sjaak en Astrid zorgen ervoor dat er allerlei leuke werkzaamheden zijn, op ieders tempo. Dan hoef je niet alle dagen tussen 4 muren te zitten.

Dit wordt betaald uit een zgn. Persoons Gebonden Budget (PGB). Wanneer de persoon nog thuis woont of in een aanleunwoning kan dit budget aangevraagd worden bij het CIZ. Het kost u dus (bijna) niets. Wanneer u meer informatie over wilt hebben kunt u gewoon even bellen/emailen.

Op de kaart