Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


YARDEN & WEBER UITVAARTZORG OLDAMBT E.O.

YARDEN & WEBER UITVAARTZORG OLDAMBT E.O.
Molenstreek 2
9684 AS FINSTERWOLDE
Telefoon: 06-50686622
Email: francien.weber@yarden.nl

Info

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Op het moment dat de emoties van een afscheid de boventoon voeren, moet u naast allerlei algemene zaken ook de uitvaart regelen. Yarden & Weber Uitvaartzorg ondersteunt u graag, vanaf het overlijden tot na de uitvaart. Ik, Francien Weber, luister naar uw wensen en voer deze zo nauwkeurig mogelijk uit.

Een mooie herinnering
“Iedere uitvaart uniek”; dat is het motto van Yarden & Weber Uitvaartzorg Oldambt en omstreken. Ik probeer uw wensen en die van de overledene zo goed mogelijk uit te voeren, zodat u later met een goed gevoel op de uitvaart kunt terugkijken. Want een goed, persoonlijk afscheid kan troost bieden en helpen bij de verliesverwerking. Ik draag er dan ook graag toe bij dat het afscheid voor u een mooie herinnering wordt.

Persoonlijke aandacht
Indien u de uitvaart door Yarden & Weber laat verzorgen, kunt u rekenen op alle zorg die u op dat moment nodig heeft. Betrokkenheid en persoonlijke aandacht, vanaf de voorbespreking tot en met de nazorg, vind ik van groot belang. Van het begin tot eind ben ik uw vaste aanspreekpunt. Zo bent u ervan verzekerd dat alle gemaakte afspraken ook daadwerkelijk worden uitgevoerd.

Yarden & Weber Uitvaartzorg Oldambt e.o. helpt u in o.a. Winschoten, Veendam, Nieuweschans, Pekela's, Bellingwolde en Vlagwedde.

Op de kaart