Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


KLAVER DRS M

KLAVER DRS M
Kerkdijk 26
7964KB ANSEN
Telefoon: 074-2421441
Email:

Info

Duurzame veranderingen door maatwerk

In het succes van organisaties zijn mensen bepalend. Hun houding en gedrag is essentieel.

Hoe zit dat met uw mensen? Weten zij wat van hen verwacht wordt? Ontplooien zij hun talenten? Heeft ieder zijn eigen rol? Vormen ze samen een inspirerend team? En welke rol speelt uw eigen gedrag daarbij?

Het team van Klaver Coaching en Training is al 10 jaar specialist in (team)coaching en (team)training en organisatieontwikkeling. Wij brengen mensen, teams en organisaties in beweging; op weg naar de gewenste situatie. Door het coachen, begeleiden en trainen van organisaties, leidinggevenden en teams.

Ons doel: duurzame veranderingen in lerende organisaties, waar mensen in hun kracht staan, zichzelf als professionals beschouwen en spannende momenten in samenwerking creatief durven te hanteren.

Wij coachen en trainen professionals en teams. Wij begeleiden organisaties. Op maat. Met een persoonlijke en nuchtere benadering: respectvol, en confronterend als het moet. Altijd resultaat- en oplossingsgericht. Wij leren mensen hun persoonlijke en professionele kwaliteiten in te zetten zodat uw medewerkers krachtiger worden in aanwezigheid en er dynamische, zelflerende teams ontstaan. Dat maakt energie vrij voor succeservaringen.

Op de kaart