Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


PSYCHOLOGENPRAKTIJK VAN LOENEN

PSYCHOLOGENPRAKTIJK VAN LOENEN
Rijsenburgselaan 11
3972 EG DRIEBERGEN
Telefoon: 06-41914054
Email: snmvanloenen@gmail.com

Info

Welkom bij EMDR Praktijk voor kinderen en volwassenen

Sinds lange tijd ben ik gegrepen door kinderen die vastlopen in hun ontwikkeling. Soms benader ik het kind eerst vanuit de leerproblematiek en in tweede instantie vanuit de persoonlijkheidsproblematiek. Soms begin ik met de persoonlijkheid, want elke situatie en elk kind is weer anders.

Mijn studie orthopedagogiek, universitaire nascholing en ervaring bieden een rijke basis om snel tot de kern van het probleem te komen. Daarnaast heb ik ervaring als pedagoog/therapeut in het speciaal onderwijs en in psychologen(groeps)praktijken met een grote diversiteit aan problematiek.

Elk kind kan vastlopen, ondanks goede ouders en goede scholen en laat dan onbegrepen gedrag zien. Vragen die opkomen zijn dan: ‘Is dit mijn kind?’, ‘Hoe kan dat?’, ‘Hoe ga ik ermee om?’.

Na ruim 25 jaar intervisie, supervisie en samenwerking met collega’s ben ik een door de wol geverfde master-orthopedagoog/psycholoog en nog steeds even enthousiast voor kinderen en hun ouders. Sinds 2014 werk ik met EMDR voor kinderen en (jong)volwassenen.

Op de kaart